Mediability levererar professionell utrustning och nyckelfärdiga lösningar för inspelning, produktion och sändning av ljud och bild. Vi är en viktig aktör och samarbetspartner i TV-branschen sen mer än 30 år samt levererat utrustning och lösningar till de stora medieaktörerna i Sverige.

Mediability A/S är ett norskt företag som ägs av Atlantis Vest. Vi är idag 61 anställda i Danmark, Norge och Sverige med kontor i Köpenhamn, Ålborg, Oslo, Stavanger och Stockholm – våra anställda har många års erfarenhet av design, teknik och service inom Broadcast Technology. Med en årlig omsättning på 300 miljoner kr, är Mediability en av Skandinaviens ledande systemintegratör och leverantör av broadcastutrustning, i kraftig tillväxt med god lönsamhet.

Mediability Sverige med 12 anställda och 49 msek i omsättning (31msek -14) har mer än 30 års erfarenhet inom TV branschen. Mediability har levererat många broadcast lösningar till de stora broadcast bolagen såsom SVT, MTG, Viasat, Eurosport och TV4, liksom Kanal 75, Discovery, Teracom och även de mindre och lokala broadcast bolagen i Sverige.

Strategin på Atlantis Vest är att göra Mediability till den bästa Broadcast systemintegratören i Skandinavien – Utnyttja vår styrka och kompetens från vår koncern för att utforma, tillhandahålla och stödja IT-baserade Broadcast/Media lösningar. Detta innebär att vi har en långsiktig strategi och ekonomisk kapacitet att strategiskt utveckla företagen och leverera stora och komplexa lösningar. Den skandinaviska verksamheten uppvisar en mycket positiv tillväxt och lönsamhet.

Adress:

Ranhammarsvägen 14
168 67 Bromma

E-post:

info@mediability.tv
sales@mediability.tv